aila


Egentlig er hunder helt fantastiske dyr. Les quoten til høyre!
Aila kan aldri si stygge ting eller såre meg, hun kan aldri fortelle hemmeligheter videre og hun elsker meg uansett hva jeg gjør.
Mamma har klemt foten hennes i oppvaskmaskinen med et uhell, jeg har tatt henne med på badet (som hun hater) bare for å få henne til å slutte og bjeffe, Fredrik erter henne hele tiden og veiver med mat i ansiktet hennes uten at hun får det, men hun elsker oss uansett. 

Hun blir alltid glad når jeg kommer inn døra, vil alltid i fanget for å kose og hun blir aldri lei av oss. Hun glemmer slemme ting vi har gjort og er glad så lenge hun får mat og kos.
Hvis jeg er lei meg, roper jeg bare på henne, så kommer hun opp i fanget mitt og trøster meg. Det høres sikkert helt sykt ut, men hun er en så utrolig god trøst for alt, og jeg er så utrolig glad i henne.
Har jeg vondt i magen, kan Aila bare ligge der og varme meg oppå magen fordi hun er så liten. 

Hun er også veldig morsom og har en kjempesøt og rar personlighet. Hun gjør utrolig mye rart, og i mange tilfeller kan hun se ut som noe av det styggeste jeg har sett. Men hun er jo bare sånn uten å tenke over det.

Hahaha, elsker det nederste bildet til høyre!

Lille Aila♥♥

3 kommentarer

Veronica S

23.11.2012 kl.21:10

Nydelige hunden.. jeg savner min, virkelig savner henne. Var min besteste venn i verden.. nå er det va 2 mnd siden vi mistet henne.
fin blogg:)

Nora

29.11.2012 kl.23:31

Veronica S: Uffda:( Kunne ikke sett for meg hvordan hverdagen min hadde vært uten Aila!

Skriv en ny kommentar

hits