skyfall

Åh guud Adele er flink til å synge! Hun er helt fantastisk!
Elsker den nye James Bond-sangen hun synger.


Idag har forresten vært en hektisk dag. Startet med å ligge leenge i senga, noe som resulterte i at jeg ble seende ut som et troll idag fordi jeg ikke hadde tid til å ordne meg.
Med en gang jeg skulle sette fra meg skoleveska, ringte faktisk Helgeland arbeiderblad!
I helga skrev jeg en artikkel angående dette med at 10. klasse ikke lenger får dra på klassetur til for eksempel Tyskland eller Polen fordi det tydeligvis er urettferdig ovenfor de andre klassene som har uengasjerte foreldre og elever sånn at de ikke klarer å samle inn nok penger til en lang klassetur.
Dette er noe dritt som vi i klassen har kjempet for i flere måneder, ettersom vi ikke fikk vite det før andre termin i 9. klasse, da vi allerede hadde samlet inn 140 000 kroner.. Rettferdighet sa du?
Ingenting har blitt gjort siden da, vi har ingen å henvende oss til og vi får ingen svar. Så da så jeg på det som en siste løsning å skrive et leserinnlegg til arbeiderbladet! 

Såklart måtte jeg se ut som et dass akkurat den dagen det faktisk hadde litt å si hvordan jeg så ut på skolen, haha.
Men uansett så følte jeg at vi ble tatt ganske seriøst, så som Ingvild sier får vi satse på at rektor setter kaffen i halsen når han leser avisa i morgen :)
Så jeg har bare ett ord; kjøp helgeland arbeiderblad i morgen! 

Litt morsomt var det jo også at det blir en hel artikkel om dette, jeg som ikke en gang tenkte det kom til å bli tatt med som leserinnlegg! 

5 kommentarer

Emilie

05.11.2012 kl.15:46

nydelig!!

Kristine

05.11.2012 kl.15:50

Veldig fin blogg:) Hadde satt stor pris på kommentar tilbake:)

Nora

05.11.2012 kl.15:53

Emilie: jepp!:)

05.11.2012 kl.17:33

Så bra :D

Nora

05.11.2012 kl.18:58

Anonym: Takk!:)

Skriv en ny kommentar

hits