Worth dying for

Dagen i går og i dag har gått i ett, er så sykt trøtt nå. 
Jeg stod opp til vanlig tid i går, men fikk fortsatt sykt dårlig tid, sånn at jeg (som vanlig....) måtte sykle til skolen.
Da jeg kom til skolen var klasserommet låst, og da var klokka sånn to min over halv ni?? så jeg ringte kontaktlæreren min, men hun svarte ikke.
SÅÅ møtte jeg kjære Trond-Ivar (lærer) og spurte hvorfor det var låst, og da sa han at alle var på Horvnes i næringshagen, et bygg hvor det er masse kontorer.
Horvnes ligger ved Helgelandsbrua, så jeg hadde jo ikke akkurat så god tid, så da ringte jeg heller mami sånn at hun kunne kjøre meg. Først kjørte hun til feil næringshage fordi jeg glemte å si fra om at det ikke var i byen. Merket ikke at vi var i byen før hun hadde kjørt helt til parken lol. 
Men uansett, da jeg kom fram var det ingen der, og da ringte læreren min for å spørre om jeg kom meg frem, og da sa hun: "jaehhh:P dæ bi no litt venjting då^^" så da måtte jeg vente dritlenge sammen med Bjørn før resten av klassen kom.  Det var interessant FAKTISK! Hadde trodd det kom til å bli dritkjedelig.
Tok litt iPhonebilder dahh:PP

Nam lunchbuffè<333


Etter skolen, skulle jeg og pappa dra til byen for å kjøpe nytt medlemskap hos fysio, men neida:))))) det var noe feil med datamaskinene.
Jeg gikk for å lukte på parfymer, og fant en dritgod en!! Kommer til det senere:D 

Da vi var ferdige i byen, dro vi for å hente Marthe sånn at pappa kunne kjøre oss til Leirfjord for generalprøven til Indianerfestivalen! Det gikk ikke så bra. Eller med Marthe gjorde det det, men jeg skulle ha Marthe sin gamle gitar ettersom min egen ikke har elektrisk inngang, men det var noe som skjedde som gjorde at vi ikke fikk lyd fra den inn i høytalerne, så jeg måtte låne en annen gitar.
Vi ringte rundt  til masse folk for å høre om de ville låne meg, men ingen hadde. Morten sin var i Mosjøen, så jeg tenkte jeg måtte bruke den jeg hadde på generalprøven, og den var ikke akkurat sykt bra.

Heldigvis ordnet det seg i dag, fikk låne en gitar av kjempesnille Christoffer!

Etter lydprøvene dro jeg til Morten, og der var jeg helt til halv ett, og da var jeg dødstrøtt. Våknet sykt mange ganger i natt, aner ikke hvorfor. Jeg drømte at parfymen som var så god ble utsolgt mange ganger også</3


Jeg våknet i ti-tiden, og da dusjet jeg og fikset meg til byen. OG DER kjøpte jeg min kjære parfyme<3<3

Litt større enn de andre xD


Etter vi hadde vært i byen bar det til Leirfjord igjen! Vi opptrådde på Indianerfestivalen i formiddag. Vi hadde øvd på tre sanger, og da skulle vi gjøre det sånn at vi skulle synge en sammen, og en sang hver.
Da vi hadde fremført den ene sangen sammen, skulle jeg akkurat til å gå av scenen før lydmannen kom bort til oss og fortalte at det bare var plass til to sanger??? vad fan liksom. Det var sykt irriterende, fordi vi hadde øvd sykt mye på sangene vi skulle synge på egen hånd, og nå kunne vi jo ikke det likevel. Så vi måtte finne en sang som begge kunne på sparket, og vi hadde aldri sunget den sammen før, og vi hadde jo ikke øvd på den eller tenkt på den i det hele tatt. Jeg syns det gikk ganske ok til at den siste ble tatt på sparket, men herregud. Jeg var sykt irritert etter jeg hadde gått av scenen, fordi vi begge kan jo så utrolig mye bedre. Syns vertfall at vi burde fått beskjeden FØR vi begynte å synge sangen vi skulle ha sammen, sånn at vi bare kunne fremført den ene vi skulle ha alene. Dårleg
Beskrivelse av humøret mitt:


Jaja
Andre bilder fra dagen: Snakefeet!

Fotballsokker til 20 kr, lurer på hvorfor de var så billige? Fotballsokker kan vel ikke på ut på dato? Haha, kanskje det er fordi det ikke står adidas på de.

Dritkul veske, og GJETT hva den kostet!! FEM kroner:D:D wiii, loppemarked<3 må begynne å titte på sånne boder oftere under arrangementer, har jo ønsket meg en frynseveske lenge!

Haha, litt langt og slitsomt innlegg, men jaja. 

4 kommentarer

Marthe

17.06.2012 kl.21:21

snakefeet<3<3

Nora

17.06.2012 kl.21:26

Marthe: <3333

24.06.2012 kl.19:02

di gule sokkan e så belli førdi at dæ e diadorasokkan som høre tell draktan no:-)

Nora

25.06.2012 kl.13:13

Anonym: Åååja:)

Skriv en ny kommentar

hits